Skip to content Skip to footer

Main artist

Phone: +40722518617
Address: Bucharest, Romania
Brief info

Sara’s Beautiful Art a aparut din dragoste pentru culori, natură, frumusețe, în orice formă a ei. Cu mulți ani în urmă, am facut din pictură un hobby, pasiunea pentru culori a devenit parte din mine și astfel am început să pictez tablouri, în ulei sau acril. Pasiunea pentru pictura statuilor a fost cumva următorul pas în “joaca” mea cu amestecurile de culori.
De profesie medic stomatolog in cadrul Clinicii Stomatologice Lyrdent, specialist estetică dentară, în cei peste 25 de ani de practică medicală, am dezvoltat atenția pentru detalii, atât tehnice dar mai ales legate de culoare, simetrie, formă, ceea ce ulterior am folosit și în pictură.
În același timp, legătura mea puternică cu natura, animalele, cu lucrurile simple din jurul nostru, a determinat direcția actuală, aceea de a crea obiecte cu semnificație spirituală, care aduc liniște, calm și armonie.
Colecția mea include statuete ce reprezintă păsări, animale, dar în mod special include îngeri…cred cu tărie că nu suntem singuri pe Pământ, că avem un rol bine determinat, și că permanent suntem insoțiți și călăuziți de îngeri.

Have a question?
Contact me


    0
    Call Now Button