Skip to content Skip to footer

What people say

Va multumesc pentru statuetele cu ingeri, sunt superbe!!! Le-am asezat in micul meu colt de paradis - terasa interioara - completand perfect elementele feng-shui pe care deja le aveam in casa.
Eugen
Recomand aceste produse hand made, fiind cu adevarat opere de arta unice. Recunosc ca am avut putine emotii cand am facut achizitia si cand au fost expediate, dat fiind distanta lunga de parcurs - Bucuresti - Londra, insa totul a decurs perfect. Cei doi vulturi sunt acum pe terasa exterioara a casei, bravi aparatori asezati de o partea si cealalta a semineului.
Livia
Am primit ratusca si va pot confirma faptul ca sunt cu adevarat statuete unicat. Este foarte draguta si "friendly" - parca rade la mine. Am asezat-o in living, ma dispune de fiecare data cand o vad. Felicitari Ana Maria, nota 10!!!
Alexandra
Daca apreciati lucrurile frumoase si doriti sa aveti un mic colt de paradis in casa voastra, va recomand aceste statuete pictate manual. Micile imperfectiuni atesta faptul ca sunt "made with love" si nu sunt obiecte de duzina. RECOMAND!!!
Andrei
0
Call Now Button